مشاهده خبر

تعداد بازدید:0

بررسی وضعیت میوه و تره‌بار و کمبود واکسن آنفولانزا در «تهران 20»

بررسی وضعیت میوه و تره‌بار و همچنین کمبود واکسن آنفولانزا در آستانه فصل سرد، موضوع گفت‌وگوی برنامه امشب (۲۳ شهریور) است که از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی شبکه تهران سیما، در میز «شهران»، «مهدی بختیاری‌زاده»، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران، به بررسی نحوه توزیع میوه و تره‌بار، نوسانات قیمت و نحوه خدمات‌رسانی در میادین شهر می‌پردازد.

همچنین در میز «فرصت»، «محمدمهدی مجاهدیان»، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به بررسی پرونده سلامت و بهداشت در آستانه بازگشایی مدارس، وضعیت بازار دارو و تأمین و توزیع واکسن آنفولانزا در کشور خواهد پرداخت.

گفتنی است، این برنامه به تهیه‌کنندگی «مجتبی احمدی» و اجرای «امید قالیباف» و «علی مروی» کاری از گروه تهران و شهروندی است که روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، حوالی ساعت ۲۰ از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

آخرین اخبار

بررسی وضعیت میوه و تره‌بار و کمبود واکسن آنفولانزا در «تهران 20» در دهمین  رویداد رسانه‌ای «ایران جان»؛ شبکه تهران سیما مهمان آذربایجان شرقی می‌شود بررسی معاینه فنی خودروها و بازگشایی مدارس در «تهران 20» تقدیر آستان مقدس مسجد جمکران از شبکه تهران سیما بررسی وضعیت سینمای ایران و تحولات یمن در «تهران 20» تأثیر سینما بر خانواده و تغذیه کودکان در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» سفر به باغستان‌های شهریار با «تهرانگرد» بررسی وضعیت ناهنجاری‌های فرهنگی، ولنگاری و برهنگی در جامعه در «گفت‌وگوی ویژه مردمی» بررسی ریل‌گذاری پژوهشی فناورانه و دیدگاه شهروندان آمریکایی‌ به جنگ در «تهران 20» مدیریت رفتار سالمندی و معرفی جاذبه‌های تهران در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» از «کوچ پروانه‌ها» تا «خانه امن»؛ تازه‌ترین فیلم‌های سینمایی شبکه تهران در پایان هفته نگاهی به تولید پوشاک عفیفه و اهرم راهبردی تنگه هرمز در «تهران 20» بررسی بیماری‌های تنفسی و معماری حمام‌های تهران قدیم در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» «خانه امن»؛ تصویری از توطئه و بحران امنیتی در دولت آمریکا بررسی کالاهای اساسی و وضعیت سینما در «تهران 20» روایت خانواده شهدای میناب از قاب «به خانه برمی‌گردیم» بررسی تمهیدات بازگشایی مدارس و ترافیک مهرماه در «تهران 20» بازخوانی پرونده تخلفات وسایل نقلیه سنگین در «شهر امن» بررسی وضعیت خاورمیانه و نوسازی خودروهای فرسوده در «تهران 20» تاریخ تهران و درمان ناباروری در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» گزارشی از مدال‌آوران نوجوان تنیس و وضعیت کالاها در «سلام تهران» بررسی سرانه کتابخانه‌های تهران و خطر تشدید تنش در جبهه مقاومت روی میز «تهران 20» «به خانه برمی‌گردیم» میزبان پروفسور حمیدیه؛ بنیانگذار پیوند سلول‌های بنیادی اطفال «مرز جنون» به شبکه تهران رسید قدردانی خانواده شهید لاریجانی از پخش مستند «بنده خدا» از هوش هیجانی و رادیو تا رویداد جهانی الکامپ در «سلام تهران» بررسی چالش ترافیکی پایتخت هم‌زمان با بازگشایی مدارس در «شهر امن» «طوبی»؛ روایتی دیگر از زندگی و سیره شهدای مدافع ایران از احیای نام سردار تنگستان تا پیوند صنعت و دانشگاه در «تهران 20» بررسی نقش پدافند هوایی در صیانت از کشور و وضعیت گسل‌های پایتخت در «تهران 20»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها