مشاهده خبر

تعداد بازدید:8

بررسی اقدامات آموزش و پرورش و فرمانداری پردیس در هفته دولت روی میز «تهران 20»

بررسی اقدامات وزارت آموزش و پرورش در آستانه سال تحصیلی جدید و همچنین دستاوردهای فرمانداری‌های استان تهران و شهرستان پردیس، موضوع گفت‌وگوی برنامه امشب (۲ شهریور) است که از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی شبکه تهران سیما، در میز «بلوار فرهنگ»، «احمد محمودزاده»، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی کشور، به بررسی اقدامات وزارت آموزش و پرورش در آستانه سال تحصیلی جدید خواهد پرداخت.

همچنین در میز «شهران»، «رضا طاهرخانی»، فرماندار پردیس، به تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای فرمانداری‌های استان تهران و شهرستان پردیس خواهد پرداخت.

گفتنی است، برنامه «تهران ۲۰» با اجرای «امید قالیباف» و «علی مروی» و تهیه‌کنندگی «مجتبی احمدی»، کاری از گروه تهران و شهروندی، در میزهای تخصصی «شهران»، «بلوار فرهنگ»، «فرصت»، «تهران ایران جهان» و «رو به فردا» حوالی ساعت ۲۰ پخش می‌شود و به موضوعات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی و فناوری، شهری و بانوان می‌پردازد.

آخرین اخبار

بررسی اقدامات آموزش و پرورش و فرمانداری پردیس در هفته دولت روی میز «تهران 20» سلامت مغز، پیشگیری از اعتیاد و راز کسب ثروت در قاب شبکه تهران هم‌نشین خوب و روایتی از شهید اندرزگو در قاب «تا نیایش» شبکه تهران در جمع «خاندان بزرگ ما» استاندار پایتخت مهمان امشب «تهران 20» داستان تغییر مسیر شغلی و الزامات فضای مجازی از قاب «به خانه برمی‌گردیم» تاثیر تخلفات صنوف بر نظم ترافیکی در «شهر امن» از سوگ سامرا تا شادی ظهور؛ ویژه‌برنامه های شبکه تهران در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت مهدی(عج) بررسی سیره حکمرانی رهبر شهید و توسعه فناوری‌های زیستی در «تهران 20» از ساخت یک ربات تا نجات حرم سامرا؛ سه روایت در قاب شبکه تهران بررسی جزئیات کنکور سراسری و کودتای ۲۸ مرداد در «تهران 20» تخلفات پلاک؛ از ناهنجاری ترافیکی تا جرم مشهود در «شهر امن» خونخواهی و انتقام‌جویی امام شهید در کشورهای حوزه مقاومت روی میز «تهران 20» بررسی خونخواهی رهبر شهید و وضعیت بنزین در «تهران 20» مهریه سنگین و بیماری‌های گوارشی کودکان در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بررسی تخلفات پلاک در «شهر امن» از برگزاری مراسم چهلم تدفین رهبر شهید تا وضعیت ورزشگاه‌ها و بحران شیر خشک در «تهران 20» آموزش حقوق شهروندی و تقویت سبک زندگی شاد در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» تحلیل بن‌بست راهبردی آمریکا علیه اقتصاد ایران و بررسی آخرین وضعیت مدارس در «تهران 20» از بیماری‌های کودکان تا گل‌آرایی مدرن در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» اثرگذاری رسانه بر تجمل‌گرایی و افتخارآفرینی  تیم رباتیک دانش‌آموزان در «سلام تهران» بررسی عامل پنهان تصادفات در «شهر امن» سفری تصویری به جاذبه‌های کشاورزی و گردشگری پایتخت در سری جدید «تهرانگرد» بررسی تبعات جنگ علیه ایران از نگاه آمریکایی‌ها در «تهران 20» از سوگواره ادبی شعر تا مهر امام رضا(ع) در قاب شبکه تهران «ورزشگاه» به تهران بازگشت «جنگ رمضان» و ریشه‌های فرهنگی حضور مردم در اجتماعات شبانه روی میز «تهران ۲۰» از پژوهشگاه رویان تا عقل نبوی در قاب «به خانه برمی‌گردیم» «پرانتز باز» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی روی آنتن شبکه تهران شبکه تهران در سه روز آخر صفر؛ از «سلام تهران» تا «گفت‌وگوی ویژه مردمی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها