مشاهده خبر

تعداد بازدید:35

تحلیل معادلات منطقه‌ای پس از سفر ترامپ به چین در «تهران، ایران، جهان»

پیامدهای سفر رئیس‌جمهور آمریکا به چین در معادلات منطقه‌ای و واکاوی مدیریت ایران بر تنگه هرمز از منظر حقوق بین‌الملل، دو محور اصلی گفت‌وگوی برنامه «تهران، ایران، جهان» است که امشب (۲۸ اردیبهشت) ساعت ۲۲ از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط‌ عمومی شبکه تهران سیما، این برنامه با تهیه‌کنندگی «محمدعلی بازی» و سردبیری «حمید انصاری» در میز اول، میزبان «محسن پاک‌آیین»، سفیر و دیپلمات سابق است و به بررسی پیامدهای سفر ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به چین در معادلات منطقه‌ای می‌پردازد. در میز دوم، «محمدرضا حسینی»، استاد دانشگاه و کارشناس حقوق بین‌الملل، به واکاوی مدیریت و نظارت ایران بر تنگه هرمز از منظر حقوق بین‌الملل خواهد پرداخت.
گفتنی است برنامه «تهران، ایران، جهان» با هدف بررسی دقیق و موشکافانه سیاست خارجی ایران، تحولات جاری منطقه و رویدادهای مهم بین‌المللی، با اجرای «فاطمه بریمانی» و «ساسان رئیسان»، روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۲۲ از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

آخرین اخبار

پایان جنگ و خدمات درمانی زائرین اربعین در «تهران 20» بررسی می‌شود از دفتر کارآگاهی تا سطوح دیجیتال؛ سینمای آخر هفته در شبکه تهران «بچه‌های محله رافادان ۴» به شبکه تهران می‌آیند بررسی وضعیت برگزاری کنکور و تحلیل تحولات راهبردی منطقه در «تهران 20» از بیماری قلبی تا المپیاد زیست در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بررسی وضعیت منابع آبی پایتخت و بیمه خسارت‌دیدگان جنگ در «تهران 20» بررسی تحولات منطقه و اقتصاد چرخشی خودروهای فرسوده در «تهران 20» هشدار سخنگوی ارتش: پاسخ ما کوبنده است/ خسارات سنگین به پایگاه آمریکا در اربیل و کویت وارد شد از تغذیه تا زیبایی‌شناسی ایرانی در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بازگشت «کف میدون» به پایتخت از شنبه سوم مرداد از برنامه‌های ستاد اربعین تا استرس و صلح درون در قاب «به خانه برمی‌گردیم» بررسی سناریوهای جدید نیروهای مسلح و پذیرش کاپیتولاسیون در «تهران 20» از نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها تا روایت زندگی شهید هسته‌ای در «تهران 20» سلمان فارسی؛ از ایده تا قاب تلویزیون در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» توطئه شیطانی؛ مهمان ویژه آخر هفته شبکه تهران از مقاومت مردم جنوب تا تغییر محاسبات دشمن در «تهران 20» شهید لاریجانی؛ معمار دیپلماسی رسانه‌ای ایران اسلامی سریال جدید «گل‌شب‌بو» از شبکه تهران پخش می‌شود از ظرفیت‌های منطقه آزاد و مالیات تا بازتاب پیام رهبری در «تهران 20» شبکه تهران مهمان خانه شهید دکتر لاریجانی می‌شود از مدیریت مصرف برق تا تحول در آموزش عالی و تحولات منطقه در «تهران 20» «یدک‌کشان کوهستان راکی»؛ روایت یک مأموریت دشوار در شبکه تهران چالش‌های پایتخت و تحولات منطقه روی میز «تهران 20» بررسی پیامدهای تنش در منطقه و یارانه نان در «تهران 20» روایت «سلام تهران» از سبک زندگی «رهبر شهید» و جایگاه زن در اسلام رفع ناترازی انرژی و تثبیت مدیریت ایران بر تنگه هرمز در «تهران 20» تغییر زمان پخش برنامه «گفت‌وگوی ویژه مردمی» روایت‌های سینمایی آخر هفته شبکه تهران از تکنیک‌های شعری تا طرح ملی سلامت روان؛ در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بررسی اقتدار دریایی ایران و نظم نوین جهانی در «تهران 20»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها