خانم محمد لو مربی آشپزی 1400/1/17

معرفی برنامه

خانم محمد لو مربی آشپزی / کوفته گردو

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

پیاز رنده شده ۱ عدد

پودر گردو ۳/۴ پ

رب انار ۱ ق س

لپه پخته شده ۲ ق س

زعفران حل شده ۱ ق س

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

 

مواد مورد نیاز سس:

پیاز ۱ عدد

پودر گردو : ۱/۴ پ

رب گوجه فرنگی ۲-۱ ق س

رب انار ۲-۱ ق س

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل شده ۱ ق س

آب جوش ۲ پیمانه

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

لپه پخته شده را با غذاساز بزنید و پوره کنید.

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، پودر لپه، رب انار، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با دست بصورت توپی فرم دهید و کنار بگذارید.

برای تهیه سس:

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و کوفته ها را در آن تفت دهید، رب گوجه فرنگی و رب انار را به همراه پودر گردو به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ادویه ها و آب جوش را اضافه کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا کوفته ها حدود ۴۵ دقیقه ای آماده شوند.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها