خانم حسینی مربی آشپزی / ماهی شکم پر
مواد لازم:
ماهی ۱ عدد
گشنیز و جعفری ۲۰۰ گرم
تمر هندی ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۴ حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه نیم غذاخوری
زردچوبه نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را کامل تفت داده و بعد از سبک شدن، سیر و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم
بعد از ادویه، گشنیز و جعفری اضافه می کنیم پس از آنکه سبزی کامل سرخ شد تمر هندی در آخر اضافه می کنیم و در داخل شکم ماهی قرار می دهیم، در فر 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه می پزیم.