خانم میر گلستانی مربی آشپزی 99/11/30

معرفی برنامه

خانم میر گلستانی مربی آشپزی / سالاد بروکلی با قارچ

مواد لازم:

بروکلی بخار پز شده ۲ پ

قارچ ۱ پ

گوجه گیلاسی ۱ پ

کاهو فرانسوی ۲ پ

پنیر فتا ۲۰۰ گرم

گشنیز تازه خرد شده ۴ ق س

هویج مکعبی ریز خرد شده ۱ پ

سیب زمینی آبپز مکعبی خرد شده ۱ پ

جوانه ماش ۱ پ

کنجد خام ۳ ق س

بادام زمینی نمکی ۳ ق س

تخم مرغ پخته ۲ عدد

فلفل دلمه ای زرد، قرمز، سبز هر کدام نصف یک عدد

مواد لازم نان کراتان:

نان تست مکعبی خرد شده ۵ عدد

کره ۵۰ گرم

سیر ۲ حبه

آویشن، نمک دریا و فلفل نیمکوب آسیاب شده به میزان لازم

مواد لازم سس:

روغن زیتون ۶ ق س

سویاسس ۲ ق س

خردل ۱ ق س

پودر سیر ۱ ق چ

فلفل نیمکوب یا گرانل ۱ق چ

زیتون حلقه ای برای تزیین

طرز تهیه:

مواد سالاد را درون کاسه ای با هم ترکیب کنید.

تهیه نان کراتان:

درون ماهیتابه کره و کمی روغن زیتون را بریزید و نان تست مکعبی را برشته کنید سیر رنده شده، آویشن، نمک دریا، فلفل نیمکوب را بیفزایید کمی مخلوط کنید و کنار بگذارید برای تزیین از آن به همراه زیتون حلقه ای استفاده کنید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها