خانم بخشی مربی آشپزی 99/11/6

خانم بخشی مربی آشپزی 99/11/6

آموزش پلو مرغ ترکی (تاووک پیلاو)

معرفی برنامه

خانم بخشی مربی آشپزی / آموزش پلو مرغ ترکی (تاووک پیلاو)

مواد لازم:

برنج چهار پیمانه

سینه مرغ یک عدد

نخود پخته شده دو پیمانه

کره دو ق س

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع دو ق س

جعفری  مقداری برای تزیین

پیاز یک عدد

سیر دو حبه

هویج یک عدد

 

روش تهیه:

برنج رابه مدت بیست دقیقه در آب گرم خیس می کنیم ،کره و روغن را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود.

وقتی کره آب شد، برنج خیس خورده را داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم  تا برنج کاملا به روغن و کره آغشته شود.

حال وقت اضافه کردن آب است و سپس نخود پخته شده را اضافه می کنیم و پس از کشیدن آب برنج‌، اجازه می دهیم پلو دم بکشد . سپس مرغ را همراه سیر پیاز و هویج داخل آب همراه نمک و فلفل پخته سپس ریش ریش می کنیم و روی پلو می ریزیم سپس در ظرف سرو کشیده با جعفری تزیین می کنیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها