خانم عظیمی مربی آشپزی آموزش دسر آیبیزا
مواد لازم:
بيسکوئيت 400گرم
شیر 750گرم
شکر 160گرم
آرد 75گرم
پودر کاکائو 33گرم
شکلات بدون روغن 125گرم
پودر ژلاتین 20گرم
خامه فرم گرفته به میزان لازم
موز به میزان لازم
روش تهیه:
بيسکوئيت را آسیاب کرده کف ظرف ریخته و با دست پرس می کنیم و اجازه می دهیم ۲ساعت در فریزر بماند.
شیر را به همراه شکر روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
پودر کاکائو و آرد را به شیر اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه خوب هم میزنیم تا مایع غلیظی بدست آید
مواد را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه می کنیم تا حل شود سپس پودر یا ورق ژلاتین بنماری شده را هم اضافه می کنیم
مواد حاصله را درون مخلوط کن یا با با بلدر خوب هم می زنیم و روی بيسکوئيت ها می ریزیم و اجازه می دهیم دو ساعت در فریزر بماند
خامه فرم گرفته را روی مواد ریخته و درون آن موز قرار می دهیم و رول می کنیم.