خانم شیرالی مربی آشپزی 99/10/20

معرفی برنامه

خانم شیرالی مربی آشپزی / نان چند غله

مواد لازم:

آرد نان ۵۰۰ گرم

مایه خمیر ۷ گرم

نمک ۷ گرم

بهبود دهنده (s500) ۷گرم

شکر ۱۰ گرم

روگن ۲۰ گرم

کره ۲۰ گرم

آب حدود  ۲۵۰ میلی لیتر

مغز تخمه آفتابگردان ۲۰ گرم

جو پرک ۲۰ گرم

کنجد ۲۰ گرم

 

طرز تهیه:

۱- آرد؛ شکر؛ نمک؛ روگن؛ بهبود دهنده و مخمر را مخلوط کنید.

۲ - کم کم آب را اضافه میکنیم تا خمیر حاصل شود.

۳- کره و غلات را اضافه کرده و خمیر را حدود ۱۵ دقیقه ورز دهید تا کاملا سطح خمیر صاف شود.

۴- خمیر را دورن ظرف چرب شده قرار داده و روی آن را بپوشانید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

۵- پس از استراحت مرحله اول؛ خمیر را چانه گیری کرده و در سینی فر بچینید و روی آن را بپوشانید و حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.

۶- فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده و پس از استراحت دوم خمیر ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار داده تا نان ها آماده شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها