اقای زنجانی مربی آشپزی 99/9/4

معرفی برنامه

اقای زنجانی مربی آشپزی / جوجه کباب هندی

مواد لازم:

سينه مرغ ٣ عدد

ماست ١،٢ پيمانه

سير ٦ حبه

زنجبيل ١ ق چ

نمك،فلفل،زيره،پاپريكا،تخم گشنيز،پودر ميخك،پودر هل ٣ ق غ مجموع

مواد لازم سس:

روغن زيتون ٣ ق غ

پياز ١ عدد بزرگ

زنجبيل ١ ق چ

سير ٨ حبه

نمك،فلفل سياه و قرمز،پاپريكا،پودر هل و ميخك،زردچوبه،دارچين،تخم گشنيز ٣ ق غ در مجموع

رب ٢ ق غ

پوره گوجه فرنگي ٤ پ

آب ١ پ

خامه ١ پ

گشنيز تازه ١،٣ پ

ليمو ترش ١ عدد

 

طرز تهیه:

مرغ ها را به اندازه ٢ بند انگشت كبابي خورد كرده و با ادويه ها ماست، سير و زنجبيل و ماست مزه دار كرده و ٦ ساعت استراحت ميدهيم و سپس به سيخ گرفته و تا نيم پز شدن كبابي ميكنيم. پياز را نگيني خورد كرده و  با روغن ١٠ دقيقه سرخ كرده، سير و زنجبيل را اضافه كرده و پس از چند دقيقه ادويه ها رو افزوده و رب رو نيز اضافه ميكنيم. پوره گوجه را اضافه كرده و در صورت نياز آب افزوده و در آن را بگذاريد و ٣٠ دقيقه تا به آرومي جا بيفته. مرغ هاي كباب شده را به سس اضافه كرده و ١٥ دقيقه ديگر ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها