اقای زنجانی مربی آشپزی / جوجه کباب هندی
مواد لازم:
سينه مرغ ٣ عدد
ماست ١،٢ پيمانه
سير ٦ حبه
زنجبيل ١ ق چ
نمك،فلفل،زيره،پاپريكا،تخم گشنيز،پودر ميخك،پودر هل ٣ ق غ مجموع
مواد لازم سس:
روغن زيتون ٣ ق غ
پياز ١ عدد بزرگ
زنجبيل ١ ق چ
سير ٨ حبه
نمك،فلفل سياه و قرمز،پاپريكا،پودر هل و ميخك،زردچوبه،دارچين،تخم گشنيز ٣ ق غ در مجموع
رب ٢ ق غ
پوره گوجه فرنگي ٤ پ
آب ١ پ
خامه ١ پ
گشنيز تازه ١،٣ پ
ليمو ترش ١ عدد
طرز تهیه:
مرغ ها را به اندازه ٢ بند انگشت كبابي خورد كرده و با ادويه ها ماست، سير و زنجبيل و ماست مزه دار كرده و ٦ ساعت استراحت ميدهيم و سپس به سيخ گرفته و تا نيم پز شدن كبابي ميكنيم. پياز را نگيني خورد كرده و با روغن ١٠ دقيقه سرخ كرده، سير و زنجبيل را اضافه كرده و پس از چند دقيقه ادويه ها رو افزوده و رب رو نيز اضافه ميكنيم. پوره گوجه را اضافه كرده و در صورت نياز آب افزوده و در آن را بگذاريد و ٣٠ دقيقه تا به آرومي جا بيفته. مرغ هاي كباب شده را به سس اضافه كرده و ١٥ دقيقه ديگر ...