خانم مهدیان مربی آشپزی / سوپ کدو حلوایی
مواد لازم:
کدوحلوایی ۶۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
کرفس ۱۵۰ گرم
هویج ۱۵۰ گرم
استاک مرغ نیم لیتر
پیاز ۱ عدد
خامه ۲ ق غ
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز نگینی خرده کرده را با مقداری روغن کنجد تفت میدهیم و ادویه دلخواه را به آن می افزاییم، سپس کدوحلوایی شسته و پوست گرفته را مکعبی خرد کرده و به آن اضافه میکنیم، کمی که تفت خورد سیب زمینی نگینی خرد شده و هویج خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم.
در نهایت کرفس را اضافه سپس استاک مرغ را در قابلمه ریخته و در آن را میگذاریم تا به جوش آید.
با شعله ملایم حدود ۲ ساعت پخته شود.
زمانی که سوپ آماده شد میتوان آن را در غذا ساز به صورت پوره درآورد و اگر مایل بودید مقداری خامه به سوپ اضافه کنید. با آب لیموی تازه میل شود.