خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/29

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی /آموزش خورش هویج و پسته سمنانی

مواد لازم:

مرغ ٤٠٠ گرم

خلال هويج ٣٠٠ گرم

خلال پسته ٣ ق غ

پياز سرخ شده ٢ ق غ

زعفران دم كرده ۱ ق غ

شكر ۱ ق غ

رب گوجه فرنگي ٢ ق غ

آبغوره ٢ ق غ

روغن به ميزان لازم

روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

 

روش تهیه:

هويجها را با كمي روغن تفت میدهیم. در يك ظرف مناسب پياز داغ و كمي روغن با هم روي حرارت قرار گرفته بعد مرغ به همراه ادويه جات و شكر و كمي زعفران اضافه شده و اجازه ميدهيد تا مرغ كمي سرخ شود سپس رب گوجه افزوده شده و هويج هم به اين تركيب اضافه ميشود. حال دو قاشق خلال پسته به باقي مواد اضافه كرده ويك ليتر آب تا خورشت آماده شود و اجازه ميدهيد مرغ بپزد. در بيست دقيقه آخر پخت، آبغوره و نمك و كمي زعفران به خورش اضافه ميشود.

در ظرف پذیرایی خورشت را با كمي خلال پسته و پياز سرخ شده تزيين كنيد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها