خانم عظیمی مربی آشپزی طرز تهیه گوش فیل حصیری را آموزش میدهند
مواد لازم:
آرد 350گرم
بکینگ پودر 1ق غ
کره 100گرم
تخم مرغ 1عدد
شیر 100تا150 میلی لیتر
نمک کمی
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده و الک می کنیم.
کره ذوب شده و تخم مرغ و شیر را به مواد خشک افزوده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید سپس ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم و بعد به شکل دلخواه برش زده و در روغن سرخ می کنیم. در آخر بعد از سرخ شدن درون شربت ریخته و بعد از ۴۰ ثانیه خارج می کنیم.