آقای زنجانی - آموزش تهیه سوشی 960424

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
960424ash
آقای زنجانی - آموزش تهیه سوشی 960424

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

سوشی - شنبه 24/04/96
برنج را باید به صورت شفته دربیاید و برای پخت از برنج خرد یا برنج ژاپنی استفاده می کنیم و به صورت کته می پزیم. حال چوب های سیخی را با کمک سلفون به صورت یک صفحه مربع درمی آوریم و روی آن یک ورق از جلبک ها را می گذاریم و با کمک دست روی آن را با برنج می پوشانیم و به صورت فشرده درمی آوریم. فقط این نکته را در نظر داشته باشیم که برنج باید خنک شده باشد. حال در وسط کار روی برنج از خیار و هویج خلالی شده یا بنا به سلیقه از کدو یا بادمجان سرخ شده استفاده کرده و بعد ماهی سالامون دودی که بسیار نازک برش خورده می چینیم و در صورت دلخواه کمی سس مایونز نیز می زنیم و بعد با کمک صفحه چوبی شروع به رول کردن می کنیم. و با کمک دست فشار می دهیم و چند بار از جهت های مختلف کار را رول می کنیم. سپس آن را برش زده و با استفاده از ترکیب سس سویا و زنجبیلی که با سرکه مزه دار شده و واسابی یا همان سس فلفل، سسی را آماده کرده و سوشی را داخل سس زده و میل می کنیم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها

http://fun.akairan.com/divanehafez/fale-hafez-mani/

http://fun.akairan.com/talebini/stekhareh/

http://khanehdar.akairan.com/khanehdari/decor1/

http://koodakan.akairan.com/koodak/zaieman1/

http://www.akairan.com/havades-akhbar/

http://irantoorism.akairan.com/

http://jahangasht.akairan.com/

http://varzeshkar.akairan.com/sport/badansazi-banovan/