خانم اصالت مربی آشپزی 99/12/5

معرفی برنامه

خانم اصالت مربی آشپزی آموزش تهیه شیرینی شکری

مواد لازم:

کره یا مارگارین :100گرم

شکر :60گرم

تخم مرغ :1عدد

آرد سفید :200گرم

دارچین :1قاشق سوپخوری

پودر کاکائو :1/5 قاشق غذاخوری سرصاف

پودر قهوه :½قاشق مرباخوری(با کمی آب رقیق شود)

بیکینگ پودر :½قاشق مرباخوری

شکر :مقداری (برای غلتاندن خمیر شیرینی)

 

طرزتهیه

کره و شکر را ۱ تا ۲ دقیقه با همزن میزنیم، بعد تخم مرغ را اضافه کرده و دارچین، پودر قهوه که با آب کمی رقیق کردیم، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و آرد را اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم تا خمیر جمع شود. به اندازه ده گرم از خمیر برمیداریم و در دست گرد میکنیم و در شکر می غلتانیم و در سینی فر که نیاز به چرب کردن ندارد قرار میدهیم. فر را روشن میکنیم روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد و وقتی فر گرم شد، سینی را در فر قرار داده و به مدت  ۱۲ تا ۱۵ دقیقه  تا بپزد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها