خانم بهجویان مربی آشپزی 99/12/4

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / آموزش چپلی کباب غذای افغانی

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم

پياز متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ٢عدد

پيازچه ٢ عدد

گشنيز تازه ۱ دسته كوچك

آرد ذرت يا آرد سفيد نصف پ

خمير سير ۱ ق س

خمير زنجبيل ۱ ق س

فلفل سبز تند ٢ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

 

ادويه جات:

تخم گشنيز نصف ق غ

زيره نصف ق غ

پودر انار( دلخواه) ۱ ق غ

فلفل قرمز نصف ق غ

نمك يك ق غ

ادويه ماسالا نصف ق غ

روغن سرخ كردنی به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

گوشت چرخ كرده به همراه پياز نگيني ريز خرد شده، خمير سير و زنجبيل مخلوط شده سپس گوجه فرنگي ريز خرد شده و و پيازچه ريز خرد شده هم اصافه شده و مواد ورز داده شود. در آخر آرد و فلفل سبز و تخم مرغ و ادويه جات به باقي مواد افزوده شده و مواد به خوبي ورز داده شده و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت داده و سپس از مواد به اندازه يك پرتقال برداشته و در دست شكل داده و در روغن سرخ ميشود. اين غذا با نان سرو ميشود به همراه چتني

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها