خانم عیوضی مربی آشپزی 99/11/27

معرفی برنامه

خانم عیوضی مربی آشپزی / بورک اسفناج ، قارچ و پنیر

 

مواد لازم:

اسفناج تازه               ۴۰۰ گرم

پیاز۱ عدد بزرگ

سیر ۲ حبه

قارچ ۲۵۰ گرم

پنیر خامه ای ۲ ق. غ

شیرنصف فنجان

زعفران دم کرده      ۱ ق. غ

روغن کنجد بمقدارکافی

نمک،فلفل سیاه        به مقدار کافی

زردچوبه به مقدار کافی

کنجد        ، سیاه دونه به مقدار کافی

خمیر یوفکا به تعدادنفرات

 

دستور پخت:

ابتدا اسفناج را ۵ دقیقه می پزیم. پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود، سیر را له شده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود. زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم تا مواد با ادویه های یکدست شوند. در ادامه اسفناج را اضافه می کنیم.

اسفناج را کمی تفت می دهیم سپس پینر خامه ای را اضافه می کنیم تا ذوب شود و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. وقتی مواد به خوبی سرخ شدند تابه را کنار می گذاریم.

شیر را داخل یک کاسه کوچک با زعفران دم کرده، کمی روغن  مخلوط می کنیم و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها