خانم بخشی مربی آشپزی / آموزش پلو مرغ ترکی (تاووک پیلاو)
مواد لازم:
برنج چهار پیمانه
سینه مرغ یک عدد
نخود پخته شده دو پیمانه
کره دو ق س
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع دو ق س
جعفری مقداری برای تزیین
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
هویج یک عدد
روش تهیه:
برنج رابه مدت بیست دقیقه در آب گرم خیس می کنیم ،کره و روغن را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود.
وقتی کره آب شد، برنج خیس خورده را داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم تا برنج کاملا به روغن و کره آغشته شود.
حال وقت اضافه کردن آب است و سپس نخود پخته شده را اضافه می کنیم و پس از کشیدن آب برنج، اجازه می دهیم پلو دم بکشد . سپس مرغ را همراه سیر پیاز و هویج داخل آب همراه نمک و فلفل پخته سپس ریش ریش می کنیم و روی پلو می ریزیم سپس در ظرف سرو کشیده با جعفری تزیین می کنیم .