خانم امیری مربی آشپزی آموزش کیک شکلات و پرتقال
مواد لازم:
کره 175 گرم
شکر 135 گرم
پوست پرتقال رنده شده 1 ق چ
تخم مرغ 4 عدد
شکلات ذوب شده 60 گرم
آب پرتقال 60 میلی لیتر
آرد 225 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
پودر کاکائو 1 ق س
خامه ی فرم داده شده 500 گرم
مربای پرتقال حلقه ای 10 حلقه
روش تهیه:
قالب دایره با قطر 20 سانتیمتر را چرب کرده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کره لطیف و روشن شود. رنده پوست پرتقال و پس از آن تخم مرغ ها را تک تک افزوده، پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را خوب هم بزنید. شکلات و آب پرتقال را بیفزایید و مواد را مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید با لیسک مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود. مایه ی آماده را داخل قالب ریخته و حدود 40 دقیقه در فر بپزید. 5 دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید...