حسین زنجانی مربی آشپزی / شامی با سس انار
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
سيب زميني متوسط ٢ عدد
آرد نخودچي ٢ ق غ
پياز ١ عدد متوسط
تخم مرغ ٢ عدد
نمك،فلفل،زردچوبه،گلپر به مقدار دلخواه
جعفري و گشنيز ٤ ق غ
ترخون و مرزه ١ ق غ
سس :
رب انار ترش ١ پيمانه
پياز داغ ٤ ق غ
تره ١٥٠ گرم
گردو ١٠٠ گرم
روغن زيتون ٣ ق غ
طرز تهيه :
گوشت چرخ شده را به همراه پياز و ادويه ها و آرد نخودچي خوب ورز دهيد و سپس سيب زميني و سبزي ها رو افزوده به همراه تخم مرغ و مجدد ورز دهيد. كف دست پهن كرده و سرخ كنيد. داخل تابه تره را همراه با روغن سرخ كرده سپس گردو را اضافه كنيد و بعد پياز داغ و در نهايت رب انار و ١/٢ پيمانه آب. سس كه به جوش آمد شامي ها را داخلش چيده و پس از ١٠ دقيقه نوش جان كنيد.