خانم حسینی مربی آشپزی آموزش ادویه پلو
مواد لازم:
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
روغن ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه پلویی ۵۰ گرم
سیب زمینی ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱/۴پیمانه
زردچوبه ۵ گرم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با ابعاد ۴ در ۴ خرد می کنیم.
پیاز نگینی شده را تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت دهید سپس مرغ ها را اضافه کنید و ادویه را نیز افزوده و خوب هم زده تا آب مرغ جمع شود. نخود فرنگی را اضافه کرده و بهتر است کنسرو نخود فرنگی باشد مقداری آب به آن افزوده و زعفران را به آن اضافه کرده و فرصت دهید تا آب آن جمع شود.
برنج را آبکش کرده مقداری روغن کف ظرف ریخته و یک لایه برنج بریزید یک لایه سس و در آخر هم زعفران روی آن ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با خلال سیب زمینی و زعفران تزئین کنید.