خانم عیوضی مربی آشپزی 99/9/5

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/9/5

آموزش پخت دلمه کلم با سس انار

معرفی برنامه

خانم عیوضی مربی آشپزی / پخت دلمه کلم با سس انار

مواد لازم:

بلغورگندم ۱ پ

دال عدس ۱ پ

قارچ نگینی ۱ پ

هویج نگینی ۱ عدد

پیازچه ۳ عدد

پیازداغ ۱ ق غ

سیر داغ ۱ ق چ

رب گوجه ۱ ق س

پوره گوجه فرنگی نیم پ

روغن کنجد ۴ ق س

نمک، زردچوبه، فلفل کمی

پودر تخم گشنیز، زنجبیل مقداری

سبزی دلمه نیم کیلو

(شوید، گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، تره، مرزه، ترخون، پیازچه)

 

طرز تهیه :

بلغور و دال عدس را با مقداری آب و نمک و زردچوبه بپزید.

پیازو پیازچه و سیر را نگینی با مقداری روغن تفت دهید. رب گوجه و پوره گوجه، ادویه ها را بیفزائید و مواد نگینی خردشده را با مواد بالا ترکیب کنید، سبزی های معطر را ریز خرد کنید،

و داخل برگ کلم سفید، پر کنید و بپیچید و داخل قابلمه ی که با آب انار مزه دار کردید، بریزید و حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا خوب بپزد و چاشنی دلمه انار دون شده ست تا مزه خوب و بهتری  بگیرد. درواقع ملس خواهد شد. البته میتوانید زرشک هم، بجای انار بریزید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها