خانم کامیار مربی آشپزی 99/9/2

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / تارت کیک کارامل و بادام زمینی

مواد لازم:

تخم مرغ ٢ عدد

شكر ١/٢ پ

شير ١/٢ پ

آرد ١ و نيم پ

روغن مايع ١/٢ پ

بكينگ پودر ٢ ق.چ

وانيل ١/٨ ق چ

 

مواد مورد نياز رويه كاراملي :

بادام زميني يا گردو يا پرك بادام بو داده شده ١/٢ پ

شكر ١/٢ پ

كره ١ ق.س

خامه صبحانه ١/٢ پ

نمك ١/٨ق چ

 

روش تهيه :

براي تهيه كارامل، شكر را درون تابه اي پهن كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و بدون همزدن اجازه دهيد شكر ذوب شود، تنها مجاز هستيد كه با تكان دادن تابه شكر را جابجا كنيد تا بطور يكسان تمام سطح شكر ذوب شود.

وقتي شكر ذوب شد و به رنگ كاراملي شد، خامه صبحانه را كم كم به تابه اضافه كرده و مدام هم بزنيد تا يكدست شود و در مرحله اخر كره را اضافه كرده مخلوط كنيد و كارامل را از روي حرارت برداريد و بادام زميني (يا مغز بو داده دلخواه) را به كارامل اضافه كرده مخلوط كنيد و اجازه دهيد سرد شود.

 

براي تهيه مواد كيك:

شكر را به همراه تخم مرغ و وانيل به مدت ٧-٨ دقيقه با همزن بزنيد تا كرمي رنگ شود

سپس ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها