خانم بهجویان مربی آشپزی /آموزش خورش هویج و پسته سمنانی
مواد لازم:
مرغ ٤٠٠ گرم
خلال هويج ٣٠٠ گرم
خلال پسته ٣ ق غ
پياز سرخ شده ٢ ق غ
زعفران دم كرده ۱ ق غ
شكر ۱ ق غ
رب گوجه فرنگي ٢ ق غ
آبغوره ٢ ق غ
روغن به ميزان لازم
روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
روش تهیه:
هويجها را با كمي روغن تفت میدهیم. در يك ظرف مناسب پياز داغ و كمي روغن با هم روي حرارت قرار گرفته بعد مرغ به همراه ادويه جات و شكر و كمي زعفران اضافه شده و اجازه ميدهيد تا مرغ كمي سرخ شود سپس رب گوجه افزوده شده و هويج هم به اين تركيب اضافه ميشود. حال دو قاشق خلال پسته به باقي مواد اضافه كرده ويك ليتر آب تا خورشت آماده شود و اجازه ميدهيد مرغ بپزد. در بيست دقيقه آخر پخت، آبغوره و نمك و كمي زعفران به خورش اضافه ميشود.
در ظرف پذیرایی خورشت را با كمي خلال پسته و پياز سرخ شده تزيين كنيد.